Kako digitalno transformisati firmu

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Okt.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako digitalno transformisati firmu

Na Zlatiboru je 26. i 27. septembra održan VERACOMP CIO LEADERSHIP FORUM 2019, čiji je glavni patron bila kompanija Veracomp.

 
Skupu je prisustvovalo oko sto predstavnika IKT sektora, uglavnom iz Srbije, ali je bilo predavača iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Poljske.
 
S obzirom na činjenicu da Srbija ima 61 CIO-a (Cief Information Officer), što podrazumeva i direktore I(K)Ta i načelnike sektora, ovaj broj predstavlja dobru meru zainteresovanosti za ovaj skup i temu. A tema je bila: Digitalna transformacija.
 
Najpre je autor ovog teksta dao uvodno izlaganje na osnovu istraživanja koje je radio u prvom kvartalu ove godine koje se zove CIO AGENDA 2020. Naime, ciljevi IKT direktora...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.