Kako da platimo porez preko interneta?

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Feb.2020, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da platimo porez preko interneta?

Plaćanje poreza, kao i mnoge druge usluge, danas su moguće od kuće. Portalu Lokalne poreske administracije korisnici mogu da pristupe na dva načina kvalifikovanim elektronskim sertifikatom i korisničkim imenom i lozinkom.
 
Ukoliko korisnik poseduje kvalifikovani elektronski sertifikat dovoljno je da poseti portal koji je dostupan na OVOJ adresi i izabere da želi da se prijavi uz pomoć sertifikata. Pored toga što mogu da imaju uvid u stanje svog poreza, na ovaj način mogu elektronski da plate porez na imovinu kao i da podnesu poresku prijavu za utvrđivanje poreza na imovinu fizičkih lica (PPI1 prijava).
 
Ukoliko korisnik želi da portalu pristupa korišćenjem korisničkog imena i lozinke, neophodno...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.