KRAUDFANDING KAMPANjA: Kratkometražni film „Kalafon“ Vuka Bogdanovića

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Jun.2023, 14:41

KRAUDFANDING KAMPANjA: Kratkometražni film „Kalafon“ Vuka Bogdanovića

ETM produkcija, koja radi na realizaciji kratkometražnog autorskog debitantskog filma „Kalafon“ Vuka Bogdanovića, ostvarenja koje afirmiše muzičko stvaralaštvo Roma, istovremeno ističući probleme sa kojima se susreću diskriminisane i marginalizovane grupe stanovništva, pokrenula je kraudfanding kampanju na Indiegogo platformi.

 
Film je podržao i Nacionalni savet Romske nacionalne manjine. Projekat tog filma je prethodne godine podržan na konkursu Filmskog centra Srbije, čija je komisija u svom obrazloženju istakla da se radi o posebno kvalitetnom projektu koji se izdvojio poznavanjem materije i miljea u kojem se dešava radnja filma, i velikom ljubavlju autora prema vodećim akterima. Zbog svojih umetničkih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.