KONCERT: Ritam Nereda u Novom Sadu, gosti ozbiljno pojačanje

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Dec.2023, 05:33

KONCERT: Ritam Nereda u Novom Sadu, gosti ozbiljno pojačanje

Veliki koncert na kojem će grupa Ritam Nereda promovisati album „Novo doba“ zakazan je za 16. decembar u Hali 2 Novosadskog sajma dobija ozbiljno pojačanje.

 
Kao gosti nastupiće Punk/Oi bend Šank iz Zagreba, kao i novosadski hardcore bend Inside Out.
 
Grupa Šank osnovana je 2010. godine. Članovi benda su deo zagrebačke anderground Punk/Oi!/hardcore scene koji su preko decenije svirali u različitim bendovima, da bi u nekom trenutku odlučili da svoje iskustvo, znanje i energiju pretoče u sopstveni zvuk. Početna ideja bila je da izvode obrade pesama novog talasa, ali nakon prvog okupljanja i zajedničke želje za novim i žešćim zvukom odlučili su da stvaraju svoje autorske pesme. Na zagrebačkoj...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.