KONCERT HOLIVUD U SRBIJI: Muzika najvećih svetskih holivudskih hitova

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Nov.2023, 19:48

KONCERT "HOLIVUD U SRBIJI": Muzika najvećih svetskih holivudskih hitova

Posebni koncerti filmske muzike, "Holivud u Srbiji", održavaju se u Beogradu krajem novembra 2023. na dve lokacije: u Beogradu (25.11. na Kolarcu) i u Novom Sadu (27.11 - Sinagoga).

 
Publika će dobiti jedinstvenu priliku da uživa u muzici najvećih svetskih hitova holivudske kinematografije.
 
Nastupa Srpski simfonijski orkestar pod dirigentskom palicom Amerikanke Džejn Braun.
 
Biće izvedena muzika iz sledećih filmova, uz vokalne duete i solo izvođenja soprana i tenora: Titanik, Jadnici, Pirati sa Kariba, Indijana Džons, Šindlerova lista, Nemoguća misija, Pink Panter, Zaleđeno kraljevstvo, Ples malog pingvina, Kako da dresirate svog zmaja, Fantastične zveri i gde ih naći, Negde...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert "Holivud u Srbiji" - Muzika najvećih svetskih holivudskih hitova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2023, 09:04

Posebni koncerti filmske muzike, "Holivud u Srbiji", održavaju se u Novom Sadu (27.11 - Sinagoga) i u Beogradu na (25.11. na Kolarcu). Publika će dobiti jedinstvenu priliku da uživa u muzici najvećih svetskih hitova holivudske kinematografije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.