KO JE ARHITEKTA ZA KUĆU GODINE: Dodeljene ,,Zlatne mistrije”

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Mar.2024, 21:21

KO JE ARHITEKTA ZA KUĆU GODINE: Dodeljene ,,Zlatne mistrije”

U organizaciji portala Gradnja dodeljene su Zlatne mistrije za najbolje kuće u Srbiji. Takmičenje se ne organizuje samo u cilju promocije dobrih autora, već i kako bi se kvalitetna arhitektura približila širem auditorijumu sa porukom da sredina može biti lepša ako decu od malih nogu učimo da vrednuju prostor.

 
Pristiglo je skoro 2.500 glasova za 16 nominovanih projekata, a nagrađena kuća na Popovici po projektu Ilje i Igora Mikitišina odnela je najviše glasova publike. Stručni žiri na čelu sa dr Nebojšom Anteševićem odlučio je da za Kuću godine proglasi projekat na Senjaku prof. Dejana Miljkovića, a lureatima je Igor Conić urednik portala Gradnja uručio Zlatne mistrije.
 
Među takmičarskim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.