Izvor: DobreVesti.rs, 18.Apr.2023, 23:58

KAKO SE REGISTROVATI NA E-AGRARU: Detaljno objašnjenje, sve na jednom mestu

Moj otac je poljoprivrednik starog kova i nikada nije imao dodira sa tehnologijom. Sada sam se suočio sa problemom da mu pomognem da registruje svoje poljoprivredno gazdinstvo. Sve mora elektronskim putem. Ali ja osim susreta sa električnom energijom u svojoj kući kada mi crkne uređaj kada udari grom, nisam imao susreta sa elektronima i elektronikom. Sve do sad. Priča nam Radovan sa Stare planine.

 
Imam 48 godina a moj ćale je dete stare Jugoslavije i ljubitelj komunističkog doba. U njegovo vreme, kada je počinjao da se bavi poljoprivredom, država je bila ta od koje smo očekivali da nam nešto pruži ili da.
 
Moj deda je bežeći od turaka naselio brdski kraj na jugoistoku Srbije i tu je krenuo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.