Jul na marokanski način – Upoznaj se sa praksom koja će ti promeniti leto

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Mar.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jul na marokanski način – Upoznaj se sa praksom koja će ti promeniti leto

BEOGRAD - Ovog jula će kroz program praksi u inostranstvu Global Volunteer srpski studenti imati priliku da učestvuju na projektu Discover Morocco, koji ima za cilj da se pomoću društvenih mreža, video materijala, slika i blogova stvori svest o problemima sa kojima se suočava Maroko, ali i prikažu sve lepote ove države i njena autentičnost.

 
Global Volunteer je program volonterskih praksi u inostranstvu i jedan je od programa praksi koje nudi omladinska organizacija AIESEC. Namenjen je mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture.
 
Praksa u Maroku drugačija je po tome što tokom njenog trajanja volonter ima priliku da postane stanovnik...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.