Jovanović osvojio pet bodova u Svetskom kupu u Belgiji

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Nov.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović osvojio pet bodova u Svetskom kupu u Belgiji

KOKSIJDE - Srpski biciklista Ivan Jovanović - Lemi (Progresiv, Beograd) osvojio je u majici belgijske ekipe Melbotek pet svetskih bodova za 51. mesto u trci Svetskog kupa u ciklo krosu u belgijskom gradu Koksijdeu.


Pobedio je, po lepom i sunčanom vremenu,  Nils Albert (Belgija) koji je trenutno drugi u na svetskoj rang listi, ispred Fransisa Moria (Francuska) i Filipa Vaslebena (Nemačka). Četvrto mesto osvojio je Belgijanac Sven Nis koji je i vodeći u na svetskoj rang listi.
Jovanović je pre ove trke vozio na dve C 1 trke u Beliji i osvojio 43. mesto u Hasletu i 30. mesto u Gavereu. Obe trke dobio je Nis. Ivan Jovanović je belgijsku turneju, koja će trajati do sredine decembra,  počeo trkom u Nielu gde je...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.