JUBILEJ: Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jun.2023, 13:41

JUBILEJ: Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi

U Umetničkom paviljonu Cvijeta Zuzorić (na Kalemegdanu,Tadeuša Košćuška 14), Crveni krst Srbija će danas obeležiti Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi.

 
Prisutnima će se obratiti dr Milutin Mihajlović, potpredsednik Crvenogkrsta Srbije, predstavnik Ministarstva zdravlja Republike Srbije i nagrađenipojedinci.
 
Predviđeno je predstavljanje rezultata Istraživanja zadovoljstvadobrovoljnih davalaca krvi tokom pandemije KOVID 19 Crvenog krsta Srbije,uručenje nagrada najuspešnijim učenicima na konkursu „Krv život znači“(uz projekciju učeničkih videa, grafičkih rešenja i tekstova), kao i Uručenjepriznanja „Najhumaniji grad“ i „Najhumanija opština“. Priznanja će uručitidr...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranju plaketa za najhumaniji grad

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2023

Povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi u umetničkom paviljonu „Cvijeta Zuzorić“ na Kalemegdanu u Beogradu, Crveni krst Srbije organizovao je svečanost na kojoj su dodeljena priznanja za najhumaniju sredinu, grad i opštinu u 2022. godini. Priznanja su dodeljena na osnovu izveštaja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.