JAVNI POZIV: Pomoć pri kupovini seoskih kuća raseljenima

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Maj.2022, 11:48

JAVNI POZIV: Pomoć pri kupovini seoskih kuća raseljenima

Sekretarijat za socijalnu zaštitu raspisao je danas javne pozive za pomoć pri kupovini najmanje pet seoskih kuća sa okućnicom raseljenima, nabavku građevinskog materijala i opreme za završetak ili adaptaciju stambenog objekta, a rok za prijavu za dobijanje te pomoći je 30. jun.

 
Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević kaže da Grad Beograd i resorni sekretarijat u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije, realizuje kupovinu najmanje pet seoskih kuća sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti za stanovanje i dodatnu pomoć namenjenu za građevinski materijal za popravku ili adaptaciju nepokretnosti.
 
Navela je da se 1.700.000 dinara dodeljuje po porodičnom domaćinstvu,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.