Izložba učenika Škole za dizajn u Klubu književnika

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Apr.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba učenika Škole za dizajn u Klubu književnika

Povodom 70. godina Kluba književnika, učenici Škole za dizajn iz Beograda, predstaviće svoje radove 27. aprila u 17 časova u prostorijama ovog kluba. U saradnji sa rukovodstvom Škole, Klub književnika je dao zadatak učenicima da izrade predlog idejnog rešenja suvenira ovog renomiranog restorana na temu “Smederevca”, koji simbolizuje tradiciju ovog restorana i koji je se koristio od osnivanja Kluba pa do 2007. godine.

"Kvalitet radova je na visokom nivou. Među radovima ima rešenja koja se već sada mogu iskoristiti kao budući suveniri Kluba književnika. Iako smo dali „Smederavac“ kao zadatak, zanimljivo je da su sami učenici predložili i druga vrlo dobra rešenja", naglasio je Vlada Lazarević, menadžer...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.