Izložba fotografija „Romansa od tri minuta“

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Nov.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija „Romansa od tri minuta“

BEOGRAD – U galeriji Doma omladine Beograda u toku je izložba fotografija „Romansa od tri minuta" autorke Katarine Radović koja će trajati do 28. novembra.

Na fotografijama se nalaze tango plesači u Buenos Ajresu i Beogradu.
Ovaj projekat nastajao je tokom 2011. i 2012. godine, a se sastoji iz dva dela. Prvi deo čine fotografije plesača u toku plesa, a drugi deo čini izbor portreta plesača, snimljenih odmah nakon što su istupili sa podijuma za ples, u snažnim emocionalnim stanjima, i jednoj dubljoj dimenziji sreće ili transa.
Ovaj projekat je značajan i zbog samog fenomena kojim se bavi. Sve je veća zainteresovanost i opčinjenost argentinskim tangom među Beograđanima, što pokazuju rapidni rast tango...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.