Izložba Boje Pakistana-svedočanstvo ljubavi između dva naroda

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Avg.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba "Boje Pakistana"-svedočanstvo ljubavi između dva naroda

BEOGRAD - Izložba “Boje Pakistana” umetnice Anđelije Keravice otvorena je još danas za sve zainteresovane posetioce u Beogradu u Kući Kralja Petra, na Senjaku, a posvećena je miru i blagostanju celog čovečanstva.

Ambasador Pakistana Arif Mahmud je povodom ove izložbe naglasio da je posvećena miru, napretku i blagostanju čovečanstva, ukazujući da se otvaranje izložbe poklopilo sa ovomesečnom proslavom nezavisnosti Pakistana, koja je proglašena 14. avgusta 1947. godine.
 
Ambasador je na otvaranju, u nedelju, ukazao kako je on ovu izložbu nazvao nepretencioznom, budući da se ne radi o tradicionalnoj likovnoj izložbi pakistanskih umetnika čija dela imaju čuvene potpise i opšte uvažavanje....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.