Iz Francuske nišane Granadu

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Avg.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Francuske nišane Granadu

KREJ - Reprezentativke u streljaštvu Zorana Arunović i Jasna Šekarić sa trenerom reprezentacije Jelenom Arunović od 10. avgusta su na pripremama u gradu Krej na severu Francuske.


- Šesti dan priprema je na izmaku. Radimo dva puta dnevno, ljubazni domaćini su nam omogućili besplatno korišćenje strelišta u terminima koji nama odgovaraju. Uslovi su jako dobri. Strelišta za vazdušno i MK oružje se nalaze u istoj zgradi, tako da nam je sve dostupno. Organizovali smo ishranu na strelištu pa suštinski nema rasipanja vremena – kaže Jelena Arunović.- Sa nama su do pre neki dan  bili reprezantativci iz Bordoa sa glavnim trenerom za pištolj reprezentacije Francuske. Oni su ranije završili jer u ponedeljak počinju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.