Ivan Stević predstavljen u Tusnadu

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Feb.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Stević predstavljen u Tusnadu

BEOGRAD - Srpski olimpijac Ivan Stević, završio je prve priprema sa novom ekipom Tusnad (Rumunija) i prisustvovao predstavljanju tima u mestu Ćuk u blizni grada  Tusnad, gde je baza tima.


- Neverovatno koliko Rumuni poštuju svoje sportiste, medijski je prezentacija bila izuzetno posećena, jer je u timu jedan od najpopularnijih biciklista  u Rumuniji osvajač zlatne paraolimpijske medalje Eduard Novak – kaže Stević.-  Ekipa je dosta mlada, priključio nam se španski biciklista, sjajan u brdima Serhio Karasko Garsija koji je 2010. i 2012. vozio na Vuelti. Prošle godine je završio Vueltu na 94. mestu u ukupnom plasmanu. U timu je još pet Rumuna, četiri vozača iz Moldavije i jedan Slovenac Ternovšek. U toku...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.