„Igla ispod praga“

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Nov.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Igla ispod praga“

BEOGRAD - Crnogorsko-srpska koprodukcija ,,Igla ispod praga", rediteljski prvenac Ivana Marinovića, posle svetske premijere u Sarajevu i turneje u SAD i Australiji, prikazan je i na Bosforus film festivalu u Istanbulu, gde je zlatni Delfin - nagrada za najboljeg glumca pripala Nikoli Ristanovskom.

 
Ivan Marinović je napisao i scenario, priču o stanovnicima malog sela na poluostrvu, koji su na pragu da prodaju veliku zemlju i reše sve svoje probleme. Jedina prepreka na njihovom putu je tvrdoglavi pop Petar (Nikola Ristanovski), koji odbija da proda svoj deo. Pored lukavih seljaka koji mu svakodnevno zagorčavaju život, Petar mora da se suoči i sa demencijom svoje majke (Jelisaveta Seka Sablić), zaljubljenošću...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.