IZLOŽBA „ETIČKI IZAZOVI: ChatGPT i obrada prirodnih jezika“

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Feb.2024, 20:02

IZLOŽBA „ETIČKI IZAZOVI: ChatGPT i obrada prirodnih jezika“

Kako funkcioniše ChatGPT, produkt veštačke inteligencije, koji problemi stoje iza njega i preti li da zameni brojne profesije – samo su neka od pitanja koja je pokrenula izložba „Etički izazovi novih tehnologija: ChatGPT i obrada prirodnih jezika“.

 
U utorak, 6. februara, u Kulturnoj stanici Svilara otvorena je izložba pod nazivom „Etički izazovi novih tehnologija: ChatGPT i obrada prirodnih jezika“, koju će posetioci moći da pogledaju sve do 29. februara.
 
Nakon uspešno realizovane izložbe na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, izložba „Etički izazovi: ChatGPT i obrada prirodnih jezika“ predstavljena je i u Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu. Otvaranje je izazvalo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.