ICT Hub pokrenuo onlajn platformu eHUB

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Apr.2020, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ICT Hub pokrenuo onlajn platformu eHUB

Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija ICT Hub je, u cilju prilagođavanja novonastalim okolnostima izazvane koronavirusom, lansirao onlajn platformu za razmenu znanja o inovacijama, dizajnu poslovnih modela i transformaciji poslovanja, pod nazivom eHub.

 
Platforma će pokriti i brojne teme koje se tiču digitalno i tehnološki osvešćenog društva, ali i onima koji to žele da postanu, a koje će dodatno pomoći korisnicima da se adaptiraju na promene koje su zadesile čitav svet, kao i na novi način rada.
 
U sasopštenju se navodi da će registrovani korisnici na ovoj platformi imati pristup stučnim tekstovima i studijama slučaja koje je razvio ekspertski tim ICT Hub-a, kao i video...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.