Het trik Kovačića na „Trofeju Beograda“

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Dec.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Het trik Kovačića na „Trofeju Beograda“

 
BEOGRAD - Svetski juniorski šampion i vicešampion i svetski seniorski vicešamšpion Igor Kovačić (Beograd) pobedio je treći put uzastopno na na  „Trofeju Beograda“ za mlađe kategorije koji je uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda organizovao Kuglaški savez Beograda na kuglani na Banjici.


Njemu je pripao i pehar  za najboljeg igrača turnira kao i posebno priznanje za najbolji rezultat u pobedničkoj selekciji Beograda (637) koja je bila bolja od selekcija Gradiške i Banja Luke iz Republike Srpske, dok su četvrti bili mladi kuglaši iz Cerknica (Slovenija). Pobednički ekipni pehar primio je kapiten selekcije Beograda, mladi igrač Partizana, Borislav Rogić.
Ana Marton (EDB)...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.