Godina uspeha srpskog streličarstva

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Sep.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godina uspeha srpskog streličarstva

BEOGRAD - Dragan Svilanović, predsednik Streličarskog saveza Srbije istakao je na konferenciji za medije u hotelu Union da je ponosan što  rukovodi streličarskom organizacijom u godini u kojoj su postignuti neki od najvećih uspeha!


- Osnovu za ove rezultate postavili su moji predhodnici ali treneri i streličarski radnici u klubovima a na nama je da nastavimo i pokušamo da  uradimo sve što možemo da postinemo ono što mnogi smatraju nemogućim a to je da 2016. imamo učesnika na OI u Riju – rekao je Svilanović.- Naša streličarska mladost je u ovoj sezoni blistala: Akoš Varga iz Kastl arčerija iz Temerina postao je kadetski vicešampion Evrope u Ljubljani,  Marija Ljubinković iz BSK pobedila je u generalnom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.