Glumac Dušan Matejić: Predstava trenira naše unutrašnje motore

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Apr.2021, 19:14

Glumac Dušan Matejić: Predstava trenira naše unutrašnje motore

Predstava „Ne oklevaj, improvizuj“, projekat studenata glume, iz klase profesora Srđana J Karanovića nešto je što ne treba preskočiti ove godine.

 
Svi željni pozorišta, mogu da je pogledaju u Teatru Vuk u narednim mesecima, a verujemo da će se igrati i na otvorenom tokom leta.  Prvo izvođenje predstave ove pozorišne sezone, bilo je proteklog vikenda. Očekujte – neočekivano. Predstava pripada teatru improvizacija i njena specifičnost se ogleda u tome što je svaki put drugačija i što je još zanimljivije - glumci ostvaruju interakciju sa publikom.
 
U predstavi igraju Iva Kevra, Jelisaveta Karadžić, Brankica Sebastijanović, Ivana Dudić, Anita Stojadinović, Jovana Gavrilović, Bogdan...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.