Globalna kampanja „Odmor za heroje“

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2020, 21:09

Globalna kampanja „Odmor za heroje“

Kako bi zahvalila svima onima, koji su bili u prvim redovima u borbi sa virusom Kovid-19, međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts, pokrenula je na globalnom nivou kampanju "Odmor za heroje", u okviru koje će za Srbiju i Crnu Goru biti obezbeđeno više od 150 noćenja za heroje i njihove najmilije.

 
U Sjedinjenim Američkim Državama lice kampanje je pevač i kantautor Džimi Bafet, koji je u jutarnjem programu CBS show-a najavio kampanju i dodelio odmore zdravstvenim radnicima. U kampanju se uključila i Vupi Goldberg, te su zajedno usrećili zdravstvene radnike iz Linkoln bolnice u Bronksu boravkom u Margaritaville Island Reserve Riviera Cancún by Karisma rizortu u Meksiku.
 
Za...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.