GUGL: Pripremite se na verifikaciju identiteta na G-mail

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Avg.2023, 14:46

GUGL: Pripremite se na verifikaciju identiteta na G-mail

Gugl je na službenom blogu objavio kako će uvesti dodatni sloj zaštite za korisnike Gmail-a.

 
Ovo bi trebalo spriječiti da neželjene osobe menjaju neke postavke. Da prosleđuju vaše mejlove na svoje adrese i slično.
 
U takvim slučajevima, odnosno kako su to nazvali u Guglu, pri poduzimanju “sumnjivih akcija”, Google će od korisnika tražiti da verificiraju svoj identitet, odnosno da potvrde da su te promjene napravili upravo oni, prenosi Zimo.
 
 
Pri tome su guglovci kao te sumnjive akcije izdvojili tri slučaja. Prvi se odnosi na filtre koje možete namjestiti unutar postavki Gmail-a. U budućnosti će tako prilikom stvaranja novog filtra, uvoza ili promjene postojećih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.