GLASOVNA PRETRAGA: Zašto je bitna za SEO

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Feb.2024, 21:01

GLASOVNA PRETRAGA: Zašto je bitna za SEO

Glasovna pretraga je uvek ostavljala utisak tehnologije koja nije dovoljno iskorišćena. Jedan od razloga za to može biti taj što smo kroz razne naučnofantastične filmove i serije praktično uslovljeni da ovo vidimo kao osnovni vid interakcije sa mašinama u bilo kom futurističkom scenariju.

 
Ne treba da idemo dalje od ekipe iz Star Trek: TNG, koja je još krajem 1980-ih većinu svojih dnevnih problema rešavala upravo na ovaj način.
 
U stvarnosti, glasovna kontrola i glasovna pretraga su ipak imale mnogo trnovitiji put razvoja. Iako na papiru izgleda kao najintuitivniji mogući način komunikacije sa veštačkom inteligencijom, glasovna pretraga je često sklona greškama, spora, neprecizna i...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.