Izvor: DobreVesti.rs, 05.Nov.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Future is NOW Experience 2019

Tehnologija je u potpunosti transformisala tržište - da li pratite trendove ili gubite korak? Ne propustite priliku za petodnevno iskustvo fokusirano na intenzivno učenje, razmenu ideja, kreativnost i inovacije!

 
Future is NOW je najrelevantniji biznis i IT događaj u regionu posvećen korporativnim inovacijama i IT trendovima koji doprinose razvoju poslovanja.
 
Jedna od novina su i Pre-Events koji se održavaju od 2. do 5. decembra - zamišljeni kao okupljanje stručnjaka iz posebnih oblasti kako bi se oni upoznali pre same konferencije i razmenili iskustva u intimnijoj atmosferi sa trajanjem od 3h, jednim panelom i networking koktelom.
 
Vidimo se 6. decembra na velikom finalu manifestacije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.