Frankfurtske vesti: Četvrt veka nepotkupljivosti i profesionalizma

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Dec.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frankfurtske vesti: Četvrt veka nepotkupljivosti i profesionalizma

BEOGRAD - Prvi primerak frankfurtskih ,,Vesti" odštampan je na današnji dan pre 25 godina, da bi se već sutradan pojavile ma kioscima sa svojim plavim prepoznatljivim logom.

 
Na početku - samo u Nemačkoj, da bi se ubrzo prodajna mreža proširila po celoj zapadnoj Evropi, svuda gde ima srpskog rasejanja željnog da čuje informacije iz ratom zahvaćene bivše zajedničke države Jugoslavije.
 
Ovaj značajan jubilej, pogotovu kada je reč o štampanom mediju, ,,Vesti" su  podelile i sa kolegama iz beogradskih redakcija kada im se na konferenciji za medije obratio osnivač i predsednik Kompanije Nidda Verlag (Nida Ferlag) Dušan Vidaković.
 
Novine su pokrenute kao odgovor na sankcije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.