Fotomonografija Darka Dozeta

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Avg.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotomonografija Darka Dozeta

BEOGRAD – Poznati novosadski fotograf Darko Dozet povodom 20 godina profesionalnog rada i 25 godina bavljenja fotografijom izdaće svoju fotomonografiju.


Kako bi fotomonografija ugledala svetlost dana autor se odlučio da uz pomoć prenumerata prikupi neophodna novčana sredstva.

Prenumeranti su ljudi koji su na direktan ili indirektan način povezani sa autorima i koji su upoznati sa stvaralaštvom autora, cene njegov rad, te unapred kupuju knjigu i tako pomažu njeno štampanje.

Autor za uzvrat štampa njihovo ime i prezime, titulu, grad i profesiju na stranicama knjige posvećenoj prenumeratntima. dela i njihovo ime navedeno u knjizi trebalo bi da podjednako imponuje i autorima dela i samim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.