Forum Kreativna Evropa 2019 – Beograd

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Okt.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forum Kreativna Evropa 2019 – Beograd

Forum Kreativna Evropa u toku novembra održaće se u Beogradu, a učesnici će ovaj put razgovarati o tome na koji način projekti i modeli organizovanja u kulturi mogu da podstiču saradnju, boreći se protiv mržnje, stereotipa i različitih oblika društvene nejednakosti.

 
Deo Foruma u Beogradu biće posvećen panel diskusiji „Kritičko mišljenje i digitali imunitet“, a čiji će učesnici biti Ana Mirković, direktorka Instituta za digitalne komunikacije, Jelisaveta Lazarević, rukovodilac projekta u AFA Asocijaciji za afirmaciju žena, Marko Mudrinić, direktor medija Netokracija, a razgovor će moderirati Maja Zarić iz Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.
 
Nakon toga, Miloš...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Forum Kreativna Evropa na Kolarcu

Izvor: SEEcult.org, 28.Okt.2019, 13:30

Završni deo Foruma Kreativna Evropa 2019, nakon majskog programa u Novom Sadu i Nišu, biće održan 7. i 8. novembra u Beogradu, a kroz panel diskusije, prezentacije, predavanja i radionice, biće posvećen mogućnostima jačanja saradnje, povezivanja i finansiranja projekata na evropskom i regionalnom...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.