Filmsko druženje pod zvezdama na Banjici

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Sep.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmsko druženje pod zvezdama na Banjici

BEOGRAD - Kvalitetan kulturni program koji je Gradska opština Voždovac organizovala za svoje građane tokom leta, završava se projekcijama na otvorenom domaćih blokbastera u amfiteatru Ustanove sportski centar Voždovac (Crnotravska 4).

 
Večeras u 19,30 časova za ljubitelje filma opština Voždovac je organizovala projekciju filma „Vojna akademija“, a druga projekcija pod zvezdama počinje u 21,30 časova kada će publika gledati najnovije filmsko domaće ostvarenje „Santa Maria della Salute“.

U subotu, 9. septembra u 19,30 časova u opuštenoj atmosferi bioskopa na otvorenom publika će uživati u novom filmu „Zona“, a u 21,30 časova na repertoaru se nalazi „Biser Bojane“.
...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Danas se završava 74. Medjunarodni filmski festival u Veneciji

Izvor: Beta, 09.Sep.2017, 00:33

U Veneciji će večeras dodelom Zlatnog lava biti završeno 74. izdanje Medjunarodnog filmskog festivala (Mostra) tokom kojeg se za nagradu takmičio 21 film.Mostra je počela 30. avgusta prikazivanjem filma  "Downsizing" (Smanjivanje) američkog reditelja Aleksandera Pejna a zatvoriće ga ostvarenje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.