Festival nauke: Spektakularno putovanje kroz Zemlju budućnosti

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Nov.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival nauke: Spektakularno putovanje kroz Zemlju budućnosti

Četiri dana najveće naučne zabave u jedinstvenoj Zemlji budućnosti obeležiće ovogodišnji Festival nauke, dvanaesti po redu, koji se od 29. novembra do 2. decembra održava na Beogradskom sajmu.

 
Polazni peron za putovanje kroz Zemlju budućnosti, najuzbudljiviju naučnu destinaciju ove godine, biće hale 3, 3A i 5 Beogradskog sajma, gde će radoznale posetioce dočekati više od 600 naučnih komunikatora iz svih krajeva Srbije, ali i sveta! Kroz uzbudljive naučne eksperimente, ekološke izazove, reciklažne avanture i eksplozivne šou programe posetioci će moći da prođu svakog dana od 10 do 19 časova.
 
Ljubitelji svemirskih avantura moći će da odsednu u orbitalnom hotelu poznatijem pod nazivom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Srpski naučnici nam otkrivaju kako će izgledati Zemlja budućnosti

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Nov.2018, 15:42

Da li nas u bliskoj budućnosti zaista očekuju leteći gradovi i automobili ili bi svet sutrašnjice trebalo da bude nešto zeleniji, na koji način bi roboti mogli da zamene ljude i šta će to doneti medicina u decenijama koje dolaze?. .  . Na ovogodišnjem festivalu nauke, koji se od 29. novembra...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.