Festival igre iz dva dela

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Avg.2020, 16:59

Festival igre iz dva dela

Festival igre, koji se prvobitno trebao održati početkom ove godine, ubrzo po izbijanju Korone, sada je organizovan pod naslovom „Senzacije (rekonstruisano)“ i, podeljen u dva dela: trajaće od 11. do 30. septembra, i od 2. do 8. novembra u Beogradu i Novom Sadu.

 
Sve potrebne zdravstvene mere će biti preduzete u pozorištima koja su dala optimalni   broj gledalaca kako bi se omogućio sigururno prisustvo publike na   predstavama.
 
Ambasador Belgije, Kun Adam, se pridružio gospođi Aji Jung na konferenciji za štampu na kojoj je predstavila progam 17-og #BeogradskogFestivalaIgre i najavio plesnu kompaniju Vutvolk (Voetvolk) koja će 21. septembra nastupiti u Beogradskom dramskom pozorištu....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.