Festival Sedam veličanstvenih slavi jubilej

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jan.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival Sedam veličanstvenih slavi jubilej

BEOGRAD - Danski selektor Tue Stin Miler (Tue Steen Müller) odabrao je sedam ostvarenja koja su obeležila evropsku filmsku scenu prethodne godine, a koje će publika imati priliku da pogleda u Beogradu na jubilarnom, desetom festivalu dugometražnog dokumentarnog filma „Sedam veličanstvenih“, koji počinje 30. januara i traje do 5. februara u Sava Centru.  


Brojna publika ove godine će moći čak sedam dana da uživa u  antologijskim ostvarenjima, umesto dosadašnjih pet dana.  Na bioskopskom platnu biće prikazana filmska ostvarenja koja su prikazivana na vodećim svetskim festivalima.
Gosti Beograda veliki evropski dokumentaristi Kao gosti festivala u prestonicu će, kako su najavili organizatori, doći...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merlinka ponovo u Sarajevu

Izvor: SEEcult.org, 30.Jan.2014

Međunarodni festival queer filma “Merlinka” iz Beograda ponovo će gostovati u Sarajevu - od 31. januara do 2. februara u Art Kinu Kriterion, a publika će imati priliku da vidi 30 kratkih i tri dugometražna igrana filma.

Nastavak na SEEcult.org...

"Levijatan", prvi od 7 veličanstvenih

Izvor: B92, 31.Jan.2014, 01:50

„Jedan dokumentarac na dan, i lekar vam nije potreban“, savetovao je Beograđanima Tue Stin Miler, selektor festivala dugometražnog dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“, koji je otvoren 30. januara u Sava centru...Ipak, čini se da dokumentarac „Levijatan“, francusko-britanska koprodukcija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.