Fatović sa seniorkama, Čukvas sa kadetima

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Avg.2014, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fatović sa seniorkama, Čukvas sa kadetima

BEOGRAD - Članovi Upravnog odbora Kuglaškog saveza Srbije na sednici u Beogradu (predsedavao predsednik Uroš Dragojlović) prihvatili su predlog Stručnog saveta KSS da se, posle ostavke Mirka Čukvasa, selektora seniorki, na ovu dužnost izabere Dragan Fatović, koji je do sada vodio kadete. Kedetsku mušku reprezentaciju vodiće Mirko Čukvas.


Čukvas je podneo ostavku posle seniorskog pojedinačnog Šampionata sveta u maju u Brnu i prihvaćena mu je na sednicu UO KSS u Vrbasu u julu.
Fatović je bio selektor ženske seniorske reprezentacije na SP u Banjaluci 2006. i Detenhajmu 2009. Predlog Stručnog saveta KSS, koji je obrazložio predsednik Voja Gajinov, usvojen je sa četiri glasa „za“ i jednim uzdržanim....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.