FRUŠKA WALK & WINE 2024: Fruškogorska vinska šetnja

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Feb.2024, 12:00

FRUŠKA WALK & WINE 2024: Fruškogorska vinska šetnja

Turistička organizacija Vojvodine (TOV), koja je na Sajmu turizma IFT 2024 nastupila zajedno sa turističkim organizacijama Bačke Topole, Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Bečeja, Bačkog Petrovca i Bačke Palanke, predstavila je celokupnu turističku ponudu Pokrajine sa akcentom na manifestacije.

 
Nataša Pavlović, direktorka TOV, kaže i da se 30,juna ove godine završava projekat Smarter Amazon, da je 28 preduzeća dobilo grantove, da je u toku digitalizacija malih i srednjih preduzeća kao i da je TOV objavila priručnik za razvoj ruralnog turizma. Najavila je i kongrese "Gastronomske manifestacije Balkana – značaj i mogućnosti", koji se održava 23. i 24.marta 2024.godine u Sremskim Karlovcima, i Kongres...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.