FINANSIJSKI SAVETNIK: Trošite na stvari koje vas čine srećnim sada

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Jul.2023, 20:00

FINANSIJSKI SAVETNIK: Trošite na stvari koje vas čine srećnim sada

Kako ljudi ne bi morali da biraju između dobrog života sada i dobrog života kansije, evo saveta stručnjaka za balasniranje to dvoje.

 
Finansijsko planiranje se najčešće odnosi na budućnost, ali ciljevi mogu da se izjalove ako se zanemare naše potrebe u sadašnjosti, kaže Preston Čeri, sertifikovani finansijski planer.
 
„Izgladnjivanje sadašnjeg sebe moglo bi da vas obeshrabri. To može dovesti do toga da potpuno odustanete od svojih planova“, kaže Čeri, koja je takođe član Saveta finansijskih savetnika CNBC-a.
 
 
Postoje određene stvari koje je lakše uraditi kada ste mlađi, kaže Čeri, takođe neka iskustva trebalo bi doživeti sada, a ne kasnije, jer nam...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.