FESTIVAL NAUKE: Treći Naučni piknik 17. i 18. maja u Arboretumu Šumarskog fakulteta

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Apr.2024, 20:53

FESTIVAL NAUKE: Treći Naučni piknik 17. i 18. maja u Arboretumu Šumarskog fakulteta

Šta su klimatske promene i kako da ih najbolje približimo mladim naraštajima? Kako da pravilno recikliramo? Šta je naš ekološki otisak, a šta je ekološki otisak našeg grada i kako da ih umanjimo? Koliko kiseonika proizvode biljke? Zašto je bitan biodiverzitet? Odgovore na ove i mnoge druge zelene teme saznaćemo zajedno na trećem Naučnom pikniku 17. i 18. maja u Beogradu.

 
U prostoru Arboretuma Šumarskog fakulteta na Banovom brdu, 17. i 18. maja održaće se treći Naučni piknik pod sloganom „Misli zeleno“, u organizaciji Festivala nauke i u saradnji sa Šumarskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i kompanijom Yettel.
 
„Ovo je logičan nastavak našeg konstantnog rada na polju promocije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.