FESTIVAL NA OTVORENOM: Jazz in the Garden

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jul.2022, 19:01

FESTIVAL NA OTVORENOM: Jazz in the Garden

Beogradski džez festival na otvorenom, Jazz in the Garden u drugom izdanju predstaviće 2. i 3. jula 2022. godine čak 14 koncerata.

 
Najveće iznenađenje poslednjih decenija na domaćoj kulturnoj sceni, festival koji je prošle godine preko noći osvojio publiku i muzičare i doveo u bajkoviti ambijent beogardske Botaničke bašte hiljade posetilaca, na putu je da stane u red najpoznatijih muzičkih dešavanja u Beogradu i Srbiji.
 
Uz brojne najpoznatije domaće džez muzičare, pred publiku će ove godine na Jazz in the Garden izaći i proslavljeni band Jazzanova iz Berlina. Ova grupa muzičara je svojevrsni entitet u stalnom nastajanju. Od prvog trenutka kada su se 1995. godine okupili kao grupa di-džejeva...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.