FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA: Od 15. juna u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Maj.2022, 17:22

FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA: Od 15. juna u Beogradu

Četvrti Festival francuskog filma biće održan od 15. do 19. juna sa deset novih naslova koji će biti prikazani na Kosančićevom vencu, Silosima Beograd, Mts dvorani u Beogradu, kao i na onlajn platformi "MOJ OFF”, najavili su danas organizatori.

 
Ovogodišnji kum festivala je glumac Miki Manojlović, festival će biti otvoren prikazivanjem"Don Žuana" u prisustvu njegovog reditelja Serža Bozona, a filmovi prikazani na otvorenom biće besplatni, saopštila je Mts dvorana.
 
Kako je najavljeno, tokom festivala biće prikazani "Final cut” (Coupez!), reditelja Mišela Hazanaviciusa, "Mač sa dve oštrice“ sa glumicom Žilijet Binoš, "Hronologija nasilja“ sa Dali Bensalahom, "Don Žuan“ i drugi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.