Evropska nedelja kodiranja: Programiranje u Salesforce platformi

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Okt.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska nedelja kodiranja: Programiranje u Salesforce platformi

U okviru Evropske nedelje kodiranja, prvi put u Srbiji, biće održana predavanja o mogućnostima za programiranje u Salesforce platformi, jednoj od najpopularnijih globalnih platformi za odnose sa klijentima i optimizaciju poslovanja.

 
Predavanja namenjena softverskim inženjerima i studentima informacionih tehnologija organizuje digitalna agencija Namics, a zakazana su za sredu, 16. oktobar u StartIT-u i dan kasnije na Fakultetu organizacionih nauka.
 
Predavanja su besplatna, a na njima će govoriti softverski stručnjaci iz Beograda, Hamburga i Frankfurta: „Programeri će imati priliku da saznaju pojedinosti o softverskoj arhitekturi Salesforce platforme, da čuju kakav je put razvoja Salesforce inženjera,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Konferencija: BuildUp 2019 – Digitalna gradnja

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Okt.2019, 11:49

Konferencija: BuildUp 2019 – Digitalna gradnja održaće se u sredu, 16. oktobra sa početkom u 9 časova u prostoru FABRIKA.. .  . Prva regionalna konferencija o digitalizaciji u arhitekturi i građevinarstvu..  . Veliki broj domaćih biroa bori bitku s implementacijom novih tehnologija i...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.