Ekskluzivni klupski koncert Slobodana Trkulje

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Nov.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni klupski koncert Slobodana Trkulje

BEOGRAD - Slobodan Trkulja i Balkanopolis će održati ekskluzivni klupski nastup 5. decembra u 21 čas u klubu Biterartkafe na kome će posetioci moći da uživaju u pravoj muzičkoj magiji i osete energiju koju nose ovi muzičari, a sve u intimnoj, bliskoj i toploj atmosferi. 

 
Naš svetski poznati umetnik, koji fascinira publiku, kako svojim sviračkim umećem, tako i izuzetno moćnim glasom, osnivač je i frontmen Balkanopolisa. Muzika Balkanopolisa, koju komponuje Slobodan Trkulja, zasniva se na džezu, pop muzici i balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima.
 
Slobodan Trkulja i Balkanopolis su spajanjem ovih žanrova stvorili jedinstven zvuk koji se odnosi na ,,modernu tradiciju", koji je...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Slobodan Trkulja: Želim da vidim lice publike dok im pevam

Izvor: Svet, 25.Nov.2016

Slobodan Trkulja  će održati ekskluzivni klupski nastup, na kome ćete moći da čujete muzičku magiju i osetite energiju koju nose ovi muzičari u intimnoj, bliskoj i toploj atmosferi kluba Bitefartcafe. U sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, zasluženo će se predstaviti kao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.