Edukacija o raku jajnika za sve posetioce Ušće šoping centra

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Dec.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edukacija o raku jajnika za sve posetioce Ušće šoping centra

BEOGRAD  - Članice Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori“ odgovaraće na pitanja posetilaca i deliti edukativne materijale sutra, od 10 do 22 časa, u prizemlju Ušće šoping centra.

 
 Želja članica Udruženja je da se što više žena uključi u borbu protiv ove podmukle bolesti od koje svake godine u Srbiji oboli oko 900 žena, dok godišnje odnese više od 500 života. U svetu se godišnje registruje 250.000 novih slučajeva obolelih od raka jajnika, a 140.000 žena izgubi bitku sa ovom bolešću.
 
Rak jajnika je deseti najučestaliji rak kod žena, peti po smrtnosti od svih kancera koji pogađaju žene, prvi po smrtnosti od svih ginekoloških vrsta kancera.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.