ETNOGRAFSKI MUZEJ: Kulturni pasoš za novorođene bebe

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Jan.2024, 13:05

ETNOGRAFSKI MUZEJ: Kulturni pasoš za novorođene bebe

Etnografski muzej je pokrenuo društveno odgovornu kampanju "Kulturni pasoš - rođeni sa kulturom" koja novorođenim bebama i njihovim mamama, tatama, bakama i dekama omogućava neograničen broj besplatnih poseta izložbama i svim programima Etnografskog muzeja svakog dana do detetovog prvog rođendana.

 
Kulturni pasoš predstavlja najlepšu dobrodošlicu na svet našim bebama i simboličku vezu između kulture i porodice, a Etnografski muzej želi da pruži podršku svakom detetu da od prvih koraka prepozna da je deo muzeja i da je muzej mesto porodičnih tradicija gde se stare vrednosti neguju i nove stvaraju.
 
Uz saradnju divnog kolektiva Bolnice za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara, koja je...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.