EKV-LjUBAV: Žika Todorović i Deca iz vode sviraju u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Feb.2024, 10:03

EKV-LjUBAV: Žika Todorović i Deca iz vode sviraju u Beogradu i Novom Sadu

EKV tribute band project Deca iz vode ovog februara obradovaće publiku i u Beogradu i u Novom Sadu! Zajedno sa Žikom Todorovićem sviraće album „Ljubav“ i druge velike hitove grupe EKV u subotu, 17. februara u Zappa Bazii 23. februara u SKCNS Fabrici.

 
 
Ljubav je reč koja povezuje ceo opus EKV-a i njihov odnos kako prema pesmama koje su pravili, tako i prema publici. Sa Žikom Todorovićem snimili su dva albuma, od kojih je jedan „Ljubav". Tome u čast, prvi put ikada, publika će ovog februara imati priliku da čuje sve pesme sa ovog albuma kao i sve ostale najbolje pesme i najveće hitove sa ostalih albuma EKV-a. Pesme „Zemlja", „Pored mene", „7 dana", „Voda", „Tonemo" i „Ljubav" su neke...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.