EKONAUT: Objavljena publikacija o gradskim baštenskim zajednicama

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Jan.2022, 19:21

EKONAUT: Objavljena publikacija o gradskim baštenskim zajednicama

Udruženje Ekonaut iz Beograda objavilo je novu publikaciju pod nazivom “Uvod u gradske baštenske zajednice”, koja ima za cilj da informiše širu javnost o mogućnostima organizovanja zajedničkih bašti, njihovim benefitima, kao i izazovima i mogućim rešenjima za njihov održivi razvoj.

 
 
Ovo je samo jedna od niza aktivnosti koje organizacija Ekonaut sprovodi u okviru projekta “Inicijativa za gradske baštenske zajednice”, koji sistemski radi na razvoju ovog koncepta.
 
 
Publikacija “Uvod u gradske baštenske zajednice” u svom prvom odeljku obrađuje tipove uzgajanja voća i povrća u gradovima da bi u narednim odeljcima detaljno opisala baštenske zajednice, njihove načine...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.