Drezga i Čaluković pobedili u Kraljevu

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Jan.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drezga i Čaluković pobedili u Kraljevu

KRALjEVO - Goran Čaluković, kuglaš Metalca iz Gornjeg Milanovca i Jovana Drezga kuglašica beogradskog Pobednika osvojili su prva mesta na tradicionalnom „Božićnom turniru“ u Kraljevu, koji je organizovao klub Ibar i pripale su im nagrade od po 8.000 dinara.


Čaluković je odbranio titulu sa 579 lunjeva (366 u pune i 213 u „čišćenju“). Imao je 11 čunjeva više do drugoplasiranog Igora Nikolića iz novosadske Vojvodine (568)  koji je osvojio nagradu od 5.000 dinara, dok je treće mesto (nagrada 3.000 dinara) pripalo Dejanu Trifunoviću prvotimcu Niš puta sa 558 čunjeva. Četvrti je bio Zoran Krstić (Ibar Kraljevo) sa 556, a peti Stojadin Petković (Pak promet Kragujevac) sa 550 čunjeva.
Kod dama,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.