Domaći tim kreirao aplikaciju DR BOOK koja olakšava zakazivanje lekarskih pregleda

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Mar.2021, 18:32

Domaći tim kreirao aplikaciju DR BOOK koja olakšava zakazivanje lekarskih pregleda

Pre nešto više od pola godine domaći tim programera kreirao je aplikaciju DR BOOK, čiji je cilj da ljudima olakša zakazivanje pregleda kod lekara.

 
Sama ideja o pravljenju ovakve platforme nastala je u vreme kada je Marina Erhartič, koja je potom sa svojim timom kreirala DR BOOK, čekala treće dete.
 
Naime, Marina je pokušala da zakaže pregled kod doktora, ali je dobijanje termina bilo jako komplikovano. Uz to, smetala joj je neljubaznost sekretarica, nemogućnost da sama vidi i izabere raspoložive termine kako bi sve uklopila sa svojim obavezama. Razmišljala je na koji način bi ceo taj proces mogao da se unapredi i bude prijatniji po pacijenta.
 
„Oslanjanje na usmenu reč...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.