Izvor: DobreVesti.rs, 08.Dec.2012, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolazi vreme blogera i interneta

STARA PLANINA - "Vaše vreme tek dolazi", upućena je poruka mladim ljudima internet zajednice u Srbiji, na današnjem otvaranju  regionalne konferencije posvećene blogu i blogerima "Blogomanija", koja se održava u hotelu Falkenštajner (Falkensteiner) na Staroj planini.
"U socijalnim i društvenim mrežama, IT sektoru, leži ogroman potencijal i on bi mogao dodatno da se razvija ako bi država imala više razumevanja i obezbedila ambijent", istakli su učesnici prvog panela pod nazivom "Biznis dijalog".

 
Softveri slađi od maline

"Srbija je izvezla više softvera nego malina", rekao je direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) Božidar Laganin. Prema njegovim rečima...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.