Dodela nagrada na Međunarodni dan invalidskih kolica

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Feb.2021, 15:20

Dodela nagrada na Međunarodni dan invalidskih kolica

Povodom 1. marta - Međunarodnog dana invalidskih kolica, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević uručiće sutra, 1. marta 2021. godine u 13 časova u Palati Srbija (Bulevar Mihaila Pupina 2, I sprat, svečani hol) nagrade dobitnicima na Konkursu za nagradu J=DNAKI i Foto-konkursu Srbija bez barijera.

 
Nagrade će uručiti i v.d. direktora Uprave za zajedničke poslove republičkih organa Dejan Matić, pomoćnica ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević i izvršna direktorka Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Srbije Ivanka Jovanović.
 
Povodom Međunarodnog dana invalidskih kolica, na istočnom ulazu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Javni poziv za dodelu sredstava za poboljšanje uslova rada i zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 10:10

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja raspisalo je danas, 1. marta 2021. godine, Javni poziv za dodelu sredstava za poboljšanje uslova rada u preduzećima za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom u 2021. godini, navodi se u saopštenju...Sredstva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.