Dobra vila iz Baćevca: Aleksandra skuplja knjige za seoske škole

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Avg.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra vila iz Baćevca: Aleksandra skuplja knjige za seoske škole

Aleksandra Bogdanović (31) kaže da je knjige zavolela dok je bila u stomaku, jer je dok je bila trudna, njena majka pročitala ceo tom Anđelike. Otac je lepo recitovao i pisao, a baka ju je uspavljivala pesmicama koje je sama pisala.

 
Celog života čitanjem dolazi do znanja i smirenja, a, kako kaže, u momentima velikih trzavica jedino joj je to pomoglo.

Ovu energičnu devojku iz Baćevca pozvao sam da mi ispriča svoju Priču sa dušom jer je pokrenula akciju sa idejom da svaka škola, vrtić, bolnica i druge institucije van Beograda (osim bolnica koje mogu biti iz prestonice) dobiju svoje biblioteke ili da se doprinese bogaćenju postojećih biblioteka. Prema njenim rečima, podsticanjem dece na čitanje,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.